Zoeken
  • stroomkracht8800

Energie event Skyline

Bijgewerkt: 22 sep 2019

Op 12 oktober organiseert stroomkracht een energie event met interessante sprekers, sessies en testritten met elektrische wagens. Gratis drankje en catering!Klimaatdoelstellingen betekenen niet dat iedereen een dikke trui moet aantrekken en minder comfortabel moet leven, met bewust en slim omgaan met energie kom je al een heel eind.

Een duurzame en circulaire economie zorgt voor meer jobs, een beter klimaat en meer onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Hiervan kan iedereen meegenieten.


Programma

=> 13u: Doorlopend informatie over energie en hoe je de energiefactuur kan beperken. (Wie zich aanmeld op de deze website kan met haar/zijn ticket een gratis drankje ophalen in de Skybar op het 9de verdiep.)

=> 18u: officiële presentatie van Stroomkracht cv, inschrijven is noodzakelijk en het aantal plaatsen is beperkt. Aansluitend receptie.

Inhoud: 1. Zijn zonnepanelen nog interessant met de komst van slimme meters?

2. Wat kan een batterijsysteem voor mij betekenen en hoe werkt die subsidie? 3. Welke innovaties mogen we nog verwachten komende jaren? 4. Hoe kan ik slim investeren nu en in de toekomst in hernieuwbare energie?

Om 20 uur volgt dan de feestelijke receptie voor de officiële start van stroomkracht, de onafhankelijke burgercoöperatie die tegen 2030 1 vierkante kilometer zonnepanelen (ofwel 600.000 zonnepanelen) op de daken in regio Roeselare wil realiseren samen met burgers, bedrijven en besturen uit de regio.

128 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven